Kurucumuz

Kurucunun Notu

Toplumun değer yargıları ile bilgi ve beceri birikiminin yeni kuşaklara aktarılması okullar sayesinde sağlanmaktadır. Okullar, ülkemizin geleceğini yoğuran en önemli unsurlardır.

Çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras, iyi bir eğitimdir. Yatırımını güvenilir ve doğru eğitimden yana yapanlar, her zaman
kazanırlar.

Figen Koleji olarak amacımız, çocuklarımızı geleceğe taşırken, onları özgüvenle yoğurup; sorgulayan, üreten, sorumluluk bilincine sahip, çözüm odaklı, bilgiyi işleyen ve kullanabilen, ulusal ve manevi değerlerini bilen ve sahip çıkan, ileriyi, hep ileriyi hedefleyen öğrenciler olarak yetiştirmektir.

İyi öğretmenlik, bilgiyi nasıl ve ne zaman aktaracağını bilmedeki ustalıkta gizlidir. Branşında kendisini kanıtlamış, dinamik ve uzman öğretmen kadromuzla eğitimde yeni bir çığır açma kararlılığındayız.

Unutmayalım ki: “Başlangıçlar, sonların belirleyicisidir!…”

-Figen BAKKAL -Kurucu